Effektiv algebehandling
af terrasser og fliser

Få en flot og præsentabel indkørsel eller terrasse

Som alternativ til at lægge nye fliser kan en professionel algebehandling give fliserne nyt liv. En effektiv algebehandling bevirker, at fliserne igen kommer til at stå flotte og præsentable. Fliserne bliver stort set som nye, men til en brøkdel af prisen.

Kontakt os for en god pris på jeres opgave – ring, skriv eller udfyld denne kontaktformular:

Få et tilbud på algebehandling af fliser eller terrasse
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Skriv venligst en email
Skriv venligst dit Telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hård klimapåvirkning

Vejret i Danmark er hårdt ved dine fliser - og da alger er luftbårne sætter de sig hurtigt fast på fliser og i revner, hvilket giver et trist og kedeligt udseende. Det gælder både i din indkørsel, på terrassen, i gårdhaven og omkring huset. Ved en fliserensning bliver de flotte igen, og med en Nano-imprægnering forlænger man holdbarheden efterfølgende. Algerne får sværere ved at sætte sig fast, da fliserne bliver mere vandafvisende.

Algebehandling eller rensning

En algebehandling vil virke over tid, og gradvist nedbryde algerne. Vil du have fliserne rene med det samme, tilbyder vi også en rensning med højtryk.

Dertil anbefaler vi dog at man efterfølgende imprægnerer fliserne, så vil de holde sig pæne og sunde længe. Vi er naturligvis altid villige til at rådgive dig til den optimale løsning, ud fra dine ønsker.

Vi foretager bl.a. følgende:

  • Algebehandling af fliser
  • Algebehandling af indkørsler
  • Algebehandling af terrasser
  • Algebehandling af parkeringspladser

Private og erhverv

Vi har specialiserede os i at levere den ideelle service til såvel virksomheder, som private husejere. Så tøv ikke med at kontakte Bakkegårdens Algebehandling – ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular.

Profil

Vi har mere end 30 års erfaring med algebehandling af alle typer af tage, facader, hegn, indkørsler og terrasser, samt nano-imprægnering. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og nyder derfor utrolig høj kundetilfredshed. Kontakt os for en god pris på dit projekt.

Vi har

Vi dækker hele Sjælland

Algebehandling
med god samvittighed

Vi anvender produkter, der er skånsomme for miljøet